Je kent het we dat je helemaal uit je plaat ging als op radio of tv je favoriete nummer voorbij kwam. ‘Ironic’ van Alanis Morissette of ‘Not An Addict’ van K’s Choice. La Grunge neemt je mee naar die periode van de jaren 90. Vier dames die een ware ode brengen aan de rockchicks van de nineties! En waar kun je deze tijden niet het beste herbeleven? Inn de Azijnfabriek in Roermond!

Vier dames die je misschien nog kent van Sheverine, Sat2D en Kill Ferelli. Deze gerenommeerde muzikanten brengen een ode aan de frontvrouwen van de nineties. De grunge en rockzangeressen, om precies te zijn. De band, met uitsluitend vrouwelijke muzikanten, speelt niet alleen de hits uit de nineties maar ook obscuurder werk. Van Skunk Anansie, Alanis Morissette, K’s Choice tot HOLE, Breeders, L7 en Babes in Toyland. Rock ’n roll female style!

Support komt van KRAS. KRAS is een tweemans rockband met garage, punkrock en hardcore invloeden uit Roermond. Deze twee heren maken al jaren muziek met elkaar in verschillende contexten. Al een tijd weten zij elkaar in hun kracht te zetten als tweemansband. Hoogtepunten van KRAS waren de finale van de Urpop Bandbattle, Eurosonic Noorderslag, Ell Niño en hun tour bestaande uit 6 shows in Limburg. KRAS eindigde deze tour als openingsact van Conincxpop.

Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten.

Win kaarten voor La Grunge in de Azijnfabriek

Op 30 september staat La Grunge in de Azijnfabriek in Roermond en jij kan daar bij zijn! Er zijn nog enkele kaarten te koop bij ECI Cultuurfabriek, maar in samenwerking met ECI Cultuurfabriek kan je nu ook kaarten winnen bij Maxazine. Like Maxazine op Facebook om mee te doen met de prijsvraag en laat ons in de reacties onder het bericht weten wat jouw favoriete nummer is uit de jaren 90.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: