Noah Kahan komt terug  naar België voor een spectaculair liveoptreden! De veelgeprezen singer-songwriter en sensatie uit Vermont staat begin 2024 in Vorst Nationaal. Zijn show in La Madeleine, in november dit jaar, verkocht binnen een mum van tijd uit.

Noah Kahan is een getalenteerde singer-songwriter uit Vermont, Verenigde Staten. Hij begon op jonge leeftijd met het schrijven van muziek en ontwikkelde al snel een unieke stijl die zijn luisteraars raakt met zijn eerlijke teksten en emotionele stem.

Zijn doorbraak kwam in 2017 met zijn debuutsingle ‘Young Blood’, die wereldwijd erkenning kreeg en miljoenen streams verzamelde op verschillende muziekplatforms. Het nummer werd geproduceerd door Joel Little, bekend van zijn werk met artiesten als Lorde en Khalid. Met zijn introspectieve en meeslepende teksten, samen met zijn warme en krachtige stem, trok de singer-songwriter al snel de aandacht van muziekliefhebbers over de hele wereld.

Vorig jaar brak hij door bij het echte grote publiek met de track ‘Stick Season’ van het gelijknamige album. Het werd zo’n succes (meer dan 174M streams op Spotify), dat er dit jaar een heuse Deluxe versie uit is gebracht van het album. Kahan heeft ondertussen ook een rework van zijn hitsingle ‘Dial Drunk’ uitgebracht met niemand minder dan de rapper Post Malone! Een andere populaire track van de Amerikaan is ‘Hurt Somebody’, een samenwerking met de Australische singer-songwriter Julia Michaels, het nummer behaalde hoge posities in de hitlijsten en leverde Noah Kahan zijn eerste gouden plaat op. Andere bekende liedjes zijn onder andere ‘False Confidence’, ‘Mess’ en ‘Cynic’.

Noah Kahan heeft zich gevestigd als een opkomende ster in de singer-songwriterwereld. Zijn muziek blijft resoneren bij luisteraars van alle leeftijden en zijn toekomst ziet er veelbelovend uit. Na een razendsnel uitverkochte show in La Madeleine, die plaatsvindt in november dit jaar, is het tijd voor de volgende stap: Vorst Nationaal.

Noah Kahan staat op 26 februari 2024 in Vorst Nationaal in Brussel voor een uniek concert.

Deel: