Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: KALEO @ Royal Park Live.

Concerttip donderdag 13 juli: KALEO @ Royal Park Live

Met meer dan 1 miljard wereldwijde streams en talloze uitverkochte headlineshows, heeft KALEO bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn. Zo verkocht de band hun eerste Amerikaanse headline-tour volledig uit, waren ze een opvallende verschijning op grote festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Bonnaroo en verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van de Rolling Stones.

KALEO werd in 2012 opgericht in de IJslandse plaats Mosfellsbær en bestaat uit zanger, gitarist en songwriter JJ Julius Son, drummer David Antonsson, bassist Daniel Kristjansson en gitarist Rubin Pollock. De band staat bekend om hun alternative rock sound die ze vermengen met blues- en folk invloeden.

Deel: