De Amerikaanse popsensatie Lauve verscheen in 2015 op het poptoneel met zijn virale nummer ‘The Other’, gevolgd door zijn doorbraak ‘I Like Me Better’ die al snel meer dan 2 miljard streams wereldwijd verzamelde. Met zijn daaropvolgende debuutalbum ‘~how i’m feeling~’ won hij wereldwijd de harten van vele fans met zijn gevatte eigenzinnigheid en sterke popsongs. Op het album werkte hij samen met een breed scala aan artiesten, van Troye Sivan tot Anne-Marie en K-pop sensatie BTS.

Met zijn openhartige teksten over liefde, mentale gezondheid en zelfontdekking heeft Lauv een vaste schare fans om zich heen verzameld. Zijn nummers, zoals ‘Modern Loneliness’ en ‘Drugs & The Internet’, zijn niet alleen catchy, maar raken ook een gevoelige snaar bij veel luisteraars.

Met zijn album ‘All 4 Nothing’ (2022) maakte Lauv opnieuw indruk en bracht hij onder meer een bezoek aan The Tonight show met Jimmy Fallon! en The Late Late Show met James Corden.

Zoals de titel van zijn tour al verraadt is Lauv alweer aan het broeden op een nieuw album en zal hij tijdens zijn show in AFAS live ook nieuw materiaal laten horen. De Multi-platina gecertificeerde zanger, songwriter, producer en popvisionair Lauv zal op maandag 9 oktober La Madeleine in Brussel aan doen tijdens zijn ‘The Between Albums Tour’

Deel: