De concerten van Rammstein op 6 + 7 juli 2023 in het Stadspark in Groningen gaan door. Zojuist zijn we door de rechtbank geïnformeerd dat de shows mogen doorgaan zoals gepland en dat de voorlopige voorziening is afgewezen.

Het tijdschema blijft onveranderd:
Deuren open: 15:30 uur
Start show: 19:30 uur
Verwachte eindtijd: 22:45 uur

Wouter de Wilde van organisator Greenhouse Talent verklaart tegen Maxazine: “We zijn blij dat we de komende twee dagen in totaal 110.000 bezoekers mogen ontvangen in het Stadspark in Groningen en zijn heel gelukkig met de uitspraak van de rechter.”

Met het Groningse Stadspark is wederom een unieke locatie gevonden voor een concert van Rammstein. Naast de gebruikelijke staanplaatsen worden er ook duizenden zitplaatsen opgebouwd in tribunevorm, waardoor een echt stadiongevoel gecreëerd zal worden in het Stadspark. In deze unieke setting zal blijken dat niet alleen hun muziek zelf Rammstein zo geliefd maakt onder zijn fans. De live-ervaringen zijn een spektakel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid.

Deel: