Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hans Zimmer @ Ziggo Dome.

Concerttip zaterdag 10 juni: Hans Zimmer @ Ziggo Dome

Hans Zimmer en zijn team hebben gedurende vijftien maanden lang aan een indrukwekkende productie gewerkt om in 2023 weer een unieke live-ervaring aan de fans te bieden. Naast een geweldige klank- en lichtshow zullen Zimmer en zijn band en orkest een reeks iconische en indrukwekkende sets spelen met gebruik van driehonderd verschillende instrumenten. Bekende hit composities uit ‘Gladiator’, Pirates of the Caribbean’, ‘Batman’, ‘Interstellar, ‘The Lion King’, en ‘Dune’ worden tot leven gebracht tijdens de liveshows in 2023.

Deel: