De internationaal geprezen Zuid-Koreaanse girl band (G)I-DLE is helemaal klaar om fans te betoveren tijdens hun allereerste optreden in Nederland. (G)I-DLE, bestaande uit Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi en Shuhua, betrad in 2018 de muziekscene onder het gerenommeerde entertainmentbedrijf CUBE Entertainment. Sinds hun debuut hebben ze wereldwijd een immense populariteit vergaard met hun aparte concept en hits. Hun muzikale reis begon met hun debuutnummer ‘LATATA’, gevolgd door hits als ‘HANN (Alone)’, ‘Senorita’, en ‘DUMDi DUMDi’.

In 2022 lanceerde (G)I-DLE hun eerste volledige album, en het titelnummer, ‘TOMBOY’. Het succes van het album werd gevolgd door de release van hun 5e mini-album, ‘Nxde’. (G)I-DLE bereikte opmerkelijke mijlpalen, waaronder een plek in de hitlijst in 40 verschillende regio’s wereldwijd.

Met hun nieuwste mini-album ‘[I feel]’, eerder dit jaar uitgebracht, blijft (G)I-DLE hun status als iconen in de K-pop-industrie verstevigen. De unieke muziekstijl, krachtige optredens en uitzonderlijke zang van de groep beloven het publiek te boeien tijdens hun komende optreden in Vorst Nationaal.

(G)I-DLE trapt hun wereldtournee af op 17 en 18 juni in het Jamsil Indoor Stadium in Seoul. Na hun optredens in Azië en Noord-Amerika begint de groep aan het Europese luik van hun wereldtour met onder andere optredens in Amsterdam en Brussel. Met Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi en Shuhua aan het roer, levert deze talentvolle K-popgroep een unieke mix van krachtige vocalen, onweerstaanbare beats en een verfrissend concept bij elk nummer. Op 16 september 2023 brengen zij hun “2023 (G)I-DLE WORLD TOUR [I am FREE-TY] IN EUROPE” naar Vorst Nationaal.

Deel: