De Franse zanger Ben L’Oncle Soul komt na het optreden op het North Sea Jazz Festival ook volgend jaar terug naar Nederland. In februari speelt hij in Nijmegen, Den Haag en Utrecht. De zanger, onder andere, bekend van zijn ‘Seven Nation Army’ cover heeft al meerdere uitverkochte shows in Nederland op zijn naam staan. Zo is hij dit jaar ook nog te bewonderen tijdens het North Sea Jazz festival in juli. In februari 2024 komt de succesvolle zanger terug voor drie shows in Nederland. Deze shows zullen in het teken staan van zijn onlangs verschenen album ‘Is It You?’.

Dit album is het meest persoonlijke werk van Ben L’Oncle Soul tot nu toe. Het negen nummers tellende album is spontaan, akoestisch en heeft de kenmerkende Ben L’Oncle Soul mix van R&B, jazz en soulgeluiden. ‘Is It You?’ onderzoekt het thema van het leven en spiritualiteit. Het wordt niet gedreven door een verlangen om de antwoorden te vinden, maar om de magie van dit leven dat ons verenigt te heroverwegen. En dat leven viert Ben graag met zijn fans tijdens zijn live shows.

Ben L’Oncle Soul Tour 2024:

2 februari: Nijmegen, Doornroosje
3 februari: Den Haag, Paard
4 februari: Utrecht, TivoliVredenburg

Deel: