Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Harry Styles @ Johan Cruijff ArenA.

Concerttip zondag 4 juni: Harry Styles @ Johan Cruijff ArenA

Na een uitverkochte arena-tour met 43 optredens in 2021 en twee speciale One Night Only shows in New York en Londen dit jaar, geeft de langverwachte tour die in het teken staat van zijn nieuwe album ‘Harry’s House‘, fans toegang tot meerdere optredens in grote steden over de hele wereld. Het Europese deel van de 2023 tour is Harry’s eerste volledige stadiontour in Europa.

Deel: