Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Fun Lovin’ Criminals @ De Oosterpoort.

Concerttip vrijdag 2 juni: Fun Lovin’ Criminals @ De Oosterpoort

Vanavond staan de Fun Lovin’ Criminals op het podium van De Oosterpoort te Groningen. De driekoppige band uit New York City werd met hun vernieuwende mix van rap, rock, blues en jazz en hits als ‘Scooby Snacks’ en ‘The Fun Lovin’ Criminal’ razend populair in Europa in de jaren ’90. In hun teksten komen onderwerpen als het rauwe leven in de stad en de georganiseerde misdaad aan bod, maar zit daarnaast vaak ook vol humor en satire.

Deel: