Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Depeche Mode @ Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 16 mei: Depeche Mode @ Ziggo Dome

De Memento Mori Tour is de 19e tournee van Depeche Mode en de eerste in meer dan vijf jaar. De meest recente Global Spirit Tour 2017-2018 was de langste tournee tot nu toe en een van de meest succesvolle van dat jaar: de band speelde voor meer dan 3 miljoen fans verdeeld over 130 shows in Europa en Noord-Amerika.

‘Memento Mori’ wordt het 15e studioalbum van Depeche Mode en is de opvolger van het veelgeprezen ‘Spirit’ uit 2017. Dat album bereikte in elf landen de nummer 1-positie en de top 5 in meer dan twintig andere. ‘Memento Mori’ wordt in het voorjaar van 2023 wereldwijd uitgebracht via Columbia Records.

Met meer dan 100 miljoen verkochte albums en optredens voor in totaal meer dan 35 miljoen fans over de hele wereld blijft Depeche Mode een zich steeds ontwikkelende en invloedrijke muzikale kracht. Depeche Mode inspireert zowel fans en critici als andere artiesten en blijft vooruitgaan. Met ‘Memento Mori’ en de tournee als begin van het nieuwste hoofdstuk in een weergaloze nalatenschap!

Deel: