Op 12 mei 2023 gaf de band BLØF een optreden in een knusse zaal te Dordrecht. Ditmaal waren de mannen te zien op de mainstage van Bibelot. Het is duidelijk dat de bandleden hun vak verstaan, want de kwaliteit van het concert was werkelijk fantastisch. Vanaf het eerste nummer wist de band het publiek te betoveren met hun onmiskenbare geluid en gepassioneerde uitvoering.

De zanger, Paskal Jakobsen, heeft een geweldige stem en wist zijn emoties perfect over te brengen op het publiek. Zijn bandleden ondersteunden hem op een prachtige manier met hun instrumenten en stage presence. Het publiek ging helemaal op in de muziek en zong luidkeels mee met de bekende nummers. Wat opviel tijdens het concert was de intieme sfeer van de zaal. De band en het publiek leken één te zijn geworden en het voelde alsof je in de huiskamer van de bandleden was beland. Dit gevoel werd versterkt door de verhalen die Pascal vertelde tussen de nummers door. Het publiek hing aan zijn lippen en voelde zich echt verbonden met de band.

De band wist het publiek gedurende het hele concert te boeien met hun muzikale talent en hun persoonlijkheid. Het is duidelijk dat ze niet alleen geweldige muzikanten zijn, maar ook echte entertainers. Als dit een voorproefje is voor het festival, dat de band organiseert op de Brouwersdam, dan mag Zeeland zijn borst natmaken voor een volgende geslaagde editie.

Al met al kan er niets anders geconcludeerd worden dat BLØF een geweldige band is die in staat is om het publiek te betoveren met hun muziek en persoonlijkheid. Het was een fantastische avond in een knusse omgeving en het volgende concert van deze geweldige band kan niet lang genoeg op zich wachten.

Foto’s (c) Nick Taal

Deel: