Met nog ruim 4 weken te gaan zijn alle kaarten voor Hello Festival 2023 verkocht. Tienduizenden muziekliefhebbers vanuit heel Nederland verzamelen zich op 10 juni bij de Grote Rietplas te Emmen voor de 20e editie van ons mooie festival.

Nog niet eerder is het festival zo ruim voor aanvang uitverkocht. De organisatie is daarom alle bezoekers, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en artiesten ontzettend dankbaar en oprecht trots op deze mijlpaal. “Wij verheugen ons om jullie te mogen ontvangen op onze heilige gronden en laten we er een onvergetelijke editie van maken”.

Line-up Hello Festival 2023
Madness // Nena // Gruppo Sportivo // Krezip // Suzan & Freek // Son Mieux // La Fuente // Kriss Kross Amsterdam // Bouke & The Elvis Matters Band // Daredevils // Buurman & Buurman Show // Queen Must Go On // Martijn Fischer zingt hits van Hazes.

Deel: