Op donderdag 25 mei aanstaande trapt openluchttheater in het Haagse Zuiderpark de eerste van vier mini-jazzfestivals af. Deze editie staat in het teken van de Soul Vibes.

The Legends onder leiding van de Haagse jazztrompettist Michael Varekamp en Hammondorganist Wiboud Burkens openen de reeks met de stersoulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Zij brengen een spetterend programma met soulclassics van onder andere James Brown, Otis Redding en Stevie Wonder. Funky groove band Dandana opent de avond met swingende Afro Beat en DJ collectief Tabass-co is weer aanwezig voor de muzikale omlijsting op het theatereiland. Er is ook weer heerlijk eten uit de foodtrucks en er zijn natuurlijk ijskoude drankjes voor een ultiem festivalgevoel!

Dit seizoen werken Michael Varekamp en Zuiderparktheater weer samen onder de noemer Jazz in the Park. “Vanwege het grote succes van vorig seizoen, zijn er nu vier zwoele zomeravonden gepland. Een avond waar de vonken vanaf vliegen! Meesterlijke musici worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. We laten iedereen zich op de legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight wanen,” aldus Michael Varekamp.

De edities later dit jaar:
vrijdag 30 juni – Jazz in the Park 2: Carribean Vibes met Ronald Snijders en Narrative
vrijdag 1 september – Jazz in the Park 3: Guitar Vibes met Jerome Hol
zaterdag 23 september – Jazz in the Park 4: Miles Vibes met Manoushka Zegelaar Breeveld

Kaartverkoop voor alle edities is gestart.

Deel: