Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Metallica @ Johan Cruijff ArenA.

Concerttip donderdag 27 april: Metallica @ Johan Cruijff ArenA

Metallica Tijdens de M72 wereldtournee geeft Metallica in alle steden twee optredens; een no repeat weekend, met op elke avond verschillende setlists en support acts. De tournee maakt deze week een tweedaagse stop in Amsterdam.

Vandaag en zaterdag 29 april speelt Metallica in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Voor het eerste concert zijn de special guests: Architects en Mammoth WVH, op zaterdag is de line-up gecompleteerd met special guests: Five Finger Death Punch en Ice Nine Kills.

Deel: