De Rotterdamse Kevin, ook bekend als Slowflowanimal, keert in december 2023 terug naar RTM Stage, Rotterdam Ahoy voor een nieuwe editie van ‘Kev in Ahoy’.

De geboren en getogen Rotterdammer Kevin, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. Kevin rapt voornamelijk in de verhalende vorm en schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en wat hij zelf meemaakt. In de afgelopen jaren ontwikkelde Kevin zich razendsnel als artiest, zo zijn grote poppodia en festivals geen onbekend terrein voor hem. In 2022 stond hij samen met zijn live band, The Animals, onder andere op Lowlands en ging hij op tour naar verschillende zalen in Nederland.

Afgelopen jaar stond Kevin al eens in Ahoy voor zijn grootste show tot nu toe. Deze show kreeg van media en het publiek veel lovende reacties. Dit jaar doet hij het groots(er) over met nieuwe muziek en classics die het publiek van hem gewend is. Kortom wordt het ook dit jaar een show om niet te missen.

Kevin de Gier, kortweg Kevin, is sinds de release van zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ in 2016 niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Nadat binnen een dag alle negen tracks van zijn EP al in de Nederlandse Spotify Top 50 stonden, was duidelijk dat Kevin met zijn verhalende raps de harten van het publiek kon veroveren. Inmiddels staat zijn laatste single ‘Kipstraat’ al weken bovenaan in de Top 50 en telt deze al meer dan 5 miljoen streams op Spotify.

Slowflow bracht in 2021 het album ‘Grote Versnelling’ uit, waarmee hij voor de vierde keer een nummer één positie bemachtigde in de album charts, na grote successen met zijn voorgaande albums ‘Lente’ (2018), ‘Vrij’ (2019) en ‘Animal Stories’ (2020). Ook was 2021 het jaar waarin laatstgenoemde album platina ging met meer dan 150 miljoen streams, er van de twee Edison Pop nominaties de award voor ‘Best Hiphop’ in de wacht werd gesleept én waarin hij maar liefst vier FunX Awards won: Artist of The Year (Male), Best Album, Best Single en Best Collabo.

Met zijn award-winning muziek staat Kevin op 16 december 2023 in Rotterdam Ahoy voor ‘Kev in Ahoy’.

Deel: