K3 heeft zondagmiddag de shows in het Parktheater in Eindhoven op het laatste moment afgelast. Het Vlaams-Nederlandse trio stond daar gisteren al in het kader van hun ‘Vleugels’-tournee. Zondagochtend, tijdens de eerste K3 show, voelde Hanne zich al ziek, maar wilde toch de show afmaken. Net voor het begin van de 2e show van de dag, werd duidelijk dat Hanne echt niet meer mee kon doen. Marthe en Julia hebben hierop nog drie nummers zonder Hanne gezongen waarna Diego tegen het publiek gezegd heeft dat de show helaas niet meer door kan gaan omdat Hanne ziek is geworden.
Iedereen die bij de 2e show aanwezig is wordt opgevangen in de foyer en de mensen die naar de 3e show komen worden uiteraard ook netjes opgevangen, maar helaas dus geen shows meer vandaag en morgen. Bezoekers ontvangen komende week bericht met daarin de info over de afhandeling van deze vervallen shows.

Hanne, Marthe en Julia vinden het heel erg jammer dat de shows van vandaag en morgen niet door kunnen gaan en Marthe en Julia wensen Hanne heel veel beterschap en hopen dat ze snel weer beter is zodat ze snel weer met z’n drieën op kunnen treden.

Marthe, Hanne en Julia zouden een concert geven vol met de leukste K3 hits, coolste dansjes en natuurlijk superveel plezier met het hele publiek. In de show ‘Vleugels’ loopt alles op rolletjes, tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen, Diego. Terwijl de meisjes proberen te ontrafelen wie hij is en waar hoj naar op zoek is, raken de K’tjes verzeild in allerlei avonturen. De K’tjes en deze charmante Diego kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken. Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!

Over vervangende concerten en hoeveel concerten in totaal worden afgelast, is nog niets over bekend.

Deel: