Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Madness @ AFAS Live.

Concerttip zaterdag 1 april: Madness @ AFAS Live

AFAS Live is geen onbekende plaats meer voor de Britse groep. In 2010 en 2012 speelde de band de zaal al plat in het Amsterdamse podium. In 2019 voegden ze daar hun exclusieve jubileumshow Madness XL aan toe, waarmee het veertigjarig bestaan van de band werd gevierd. Drie jaar na dato keerde de band terug naar Amsterdam, dit maal als onderdeel van hun ‘The Great European Road Trip’ tour. Het concert van vanavond belooft een ongekend groot Madness-feest te worden vol met klassiekers van de band. De ‘Baggy Trousers’ kunnen dus weer uit de kast worden gehaald voor hun ‘House Of Fun’ in AFAS Live.

Deel: