Goed nieuws voor de fans van Ben Howard, in juni komt hij naar Amsterdam om daar twee concerten te geven. Ben Howard staat bekend om zijn betoverende, intense en krachtige concerten met zijn uitgebreide band. Vanwege zijn teruggetrokken bestaan zijn concerten van Ben Howard een zeldzame en niet te missen ervaring.

Het meeste recente album ‘Collections From The Whiteout’ uit 2021 kwam op de nummer 1 positie binnen in de album lijsten van het Verenigd Koninkrijk. Muzikaal gezien opereert hij in zijn eigen muzikale universum, zijn bekwaamheid met de akoestische gitaar vult hij net zo moeiteloos aan met elektronische invloeden die op zijn laatste 4 albums sluimeren op de achtergrond of juist naar de voorgrond treden.

De Britse muzikant Ben Howard staat aan de vooravond van zijn vijfde album en hij is klaar om een deel van zijn nieuwe materiaal al live aan zijn fans te laten horen.

Ben Howard zal voor twee concerten naar Amsterdam komen. Op maandag 19 en dinsdag 20 juni staat hij in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Deel: