Na vier studioalbums heeft Kevin Parker zich ontpopt tot één van de meest invloedrijke muzikanten/producers van het decennium. De muzikaal leider van Tame Impala werkte hij onder andere al samen met The Weeknd, SZA, Gorillaz, Lady Gaga, Travis Scott en A$AP Rocky. Tame Impala’s laatste album ‘The Slow Rush’ (2020) werd in Nederland goed ontvangen en belandde op nummer één in Australië, Schotland en Portugal.

Deze week heeft Tame Impala het nummer ‘Wings Of Time’ uitgebracht, geschreven voor de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’. Tijdens een tour in Spanje huurde Parker samen met zijn goede vriend Nicholas Allbrook een kasteelachtige villa in Spanje. Het duo ging helemaal op in de setting en bedacht een hoop rare ideeën wat leidde tot het nummer ‘Wings Of Time’.

In ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ starten een charmante dief en een groep avonturiers een zoektocht om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het loopt al snel mis wanneer ze op de verkeerde mensen botsen. De film werd geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley. In de hoofdrollen spelen Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman en Daisy Head. ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ verschijnt op 31 maart 2023 in de bioscopen.

Deel: