Na een geweldig optreden in Amsterdam in februari en de release van ‘Pointless’ in verschillende uitvoeringen is het tijd voor nog een nieuw wapenfeit van het Schotse fenomeen Lewis Capaldi. Er verschijnt op 5 april een documentaire over hem op Netflix, ‘How I’m Feeling Now’ genaamd. Regisseur Joe Pearlman volgde Capaldi vier jaar lang en legde deze periode rondom de immens populaire zanger vakkundig vast.

In de documentaire, die uitkomt in de aanloop naar de release van zijn tweede album (‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’, 19 mei), zien we Capaldi op een keerpunt in zijn carrière. Na zijn bliksemstart in de muziek, met vijf uitverkochte tours rondom zijn succesvolle debuutalbum ‘Divinely Uninspired To Hellish Extent’, keert hij weer terug naar een alledaags bestaan in Schotland. Hij worstelt daarbij zichtbaar met de overgang van zijn sterrendom naar het normale leven tussen zijn familie en vrienden.

Inmiddels is Capaldi alweer druk onderweg met zijn volgende reeks optredens. Later dit jaar is hij te zien tijdens een Noord-Amerikaanse tournee en op diverse grote festivals, waaronder Reading & Leeds Festival en Glastonbury.

Deel: