Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Angie Stone @ Philharmonie Haarlem.

Concerttip dinsdag 7 maart: Angie Stone @ Philharmonie Haarlem

De Grammy-genomineerde soulzangeres Angie Stone, songwriter, actrice en diva van de neo-soul brak in 1999 door met het album ‘Black Diamond’. Ze werkte daarna samen met Prince, Lenny Kravitz, Mary J. Blige, Mantronix en D’Angelo. Voor deze laatste artiest heeft ze ook een aantal nummers geschreven.

Stone zong al vanaf zeer jonge leeftijd in een gospelkoor, maar haar internationale doorbraak kwam in 1999 met haar debuutalbum ‘Black Diamond’. Het album bracht de hitsingles ‘No More Rain (In This Cloud)’ en ‘Wish I Didn’t Miss You’ voort. De Amerikaanse gaat met haar laatste album ‘Full Circle’ weer terug naar haar soul roots. De liedjes zijn rauw, eerlijk en altijd oprecht. Zelf zegt Angie Stone over haar muziek: “I don’t go for the trendy commercial approach. What I do is basic soul music, no frills added”.

Deel: