Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Panic! At The Disco @ Ahoy.

Concerttip zaterdag 25 februari: Panic! At The Disco @ Ahoy

Panic! At The Disco keert vanavond terug naar Nederland tijdens de Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023. Na eerdere uitverkochte shows in AFAS Live vindt het concert plaats in de RTM Stage, Rotterdam Ahoy. Met de uptempo, energieke single sloeg de band een nieuwe richting in. ‘Viva Las Vengeance’ is een weerspiegeling van de groei van lead zanger Brendon Urie. De filmische, muzikale reis gaat over de dunne lijn tussen gebruik maken van je jeugdigheid, de dag plukken en uitbloeien. Met een tracklist van twaalf nummers neem je een kijkje in zijn decennium lange carrière, inclusief het opgroeien in Las Vegas, liefde en faam.

Deel: