Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Weird Al Yankovic @ 013.

Concerttip zondag 19 februari: Weird Al Yankovic @ 013

Weinigen hadden kunnen denken dat “Weird Al” Yankovic, die begon als een verlegen, accordeon spelende tiener die zelfgemaakte bandjes naar de Amerikaanse radio stuurde, de best verkopende komedieartiest aller tijden zou worden. Met klassiekers als ‘Eat It’, ‘Like a Surgeon’, ‘Smells Like Nirvana’ en ‘Amish Paradise’ is hij slechts één van de drie artiesten die in elk van de laatste vier decennia hun eigen Top 40-singles hebben gehad, de andere twee zijn Michael Jackson en Madonna.

Voor het eerst in acht jaar begint de muzikale satiricus aan een tournee over internationale wateren met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour, een intieme avond vol muzikale komedie gericht op originele fan favorites uit zijn catalogus van maar liefst veertien albums. Deze show, geopend door Al’s oude vriend en legendarische komiek Emo Philips, is een zeldzame kans om deze uitzonderlijke artiest van dichtbij mee te maken!

Deel: