P!NK heeft haar nieuwe album ‘Trustfall’ uitgebracht. Het negende studioalbum is de opvolger van ‘Hurts 2B Human’ uit 2019. Voor ‘Trustfall’ werkte PINK samen met Chris Stapleton, The Lumineers en First Aid Kit en producers als Max Martin en Greg Kurstin.

In november verscheen de eerste single: ‘Never Gonna Not Dance Again’. Die track is inmiddels bijna 42 miljoen keer gestreamd. Vorige maand verscheen de titeltrack van ‘Trustfall’ en afgelopen week kwam ‘When I Get There’ uit.

P!NK: “This might be the album I’m most proud of. Get in your coziest pair of sweats, grab yourself an hour of self-care, and start on track one. Two ingredients needed: tissues and dance shoes.”

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK acht studioalbums en een greatest hits-album uitgebracht. Ze won drie Grammy Awards en werd 21 keer genomineerd. In 2021 kwam haar persoonlijke documentaire ‘P!NK: All I Know So Far’ uit.

Op 16 juni is P!NK headliner op Pinkpop, waar ze de festivalvrijdag zal afsluiten.

Deel: