Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lous and the Yakuza @ Melkweg.

Concerttip maandag 6 februari: Lous and the Yakuza @ Melkweg

De Congolees – Belgische zangeres, rapper, songwriter, model en artiest Marie-Pierra Kakoma verhuisde op jonge leeftijd van Congo naar Brussel en brak als Lous and the Yakuza door met haar debuutsingle ‘Dilemme’ (55 miljoen streams). Eind 2020 bracht ze haar Franstalige debuutalbum ‘Gore’ uit, dat inmiddels 130 miljoen streams en 40 miljoen views heeft.

Ze trad onder meer op in COLORS, The Tonight Show van Jimmy Fallon en de Tiny Desk Series en stond in de New York Times, Vogue en Vanity Fair. Toen haar tweede single ‘Tout Est Gore’ werd opgepikt door Madonna, die een video postte van hoe haar kinderen dansten op de track, liet Lous weten: “I live to see young black girls being inspired and fierce to my music.”

Deel: