Met de toevoeging van een aanzienlijke rij nieuwe acts maakt de organisatie van Dauwpop het nog aantrekkelijker voor muziekliefhebbers in binnen- en buitenland om op 2 juni af te reizen naar Hellendoorn om vervolgens pas op 3 of juni of later weer huiswaarts te keren.

Ook dit jaar is Dauwpop, net als vorig jaar, weer twee dagen en de rij namen op het affiche is indrukwekkend te noemen. Deze week heeft de organisatie van Dauwpop onder meer het Noorse Madrugada (NO), My Baby, Joost, Bökkers, Gotu Jim en Claude toegevoegd.

Ook Stone (UK), Wodan Boys, Los Bitchos (UK), Kris Kross Amsterdam, sor, High Vis (UK), Cor, gladde paling, Coach Party (UK), Natte Visstick, Marathon en Fiesta Macumba Soundsystem zijn te vinden op de vrijdag of zaterdag op het festivalterrein in de Hellendoornse bossen. Eind vorig jaar ging de voorverkoop voor de 27e editie van start met de bekendmaking van The Prodigy, Franz Ferdinand, Son Mieux, The Opposites, Goldband, Danny Vera, The Haunted Youth, DeWolff, Personal Trainer, Tramhaus, Sophie Staat, Prins S. en de Geit en Elephant. De exacte verdeling van de in totaal inmiddels dertig acts (er volgen er nog meer) wordt binnenkort bekend gemaakt.

Line-up tot nu toe:
The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites, Goldband, Madrugada, My Baby, Son Mieux, Joost, Danny Vera, DeWolff, Bökkers, Claude, Sophie Straat, Kris Kross Amsterdam, The Haunted Youth, Prins S. en De Geit, Personal Trainer, Tramhaus, Gotu Jim, sor, Coach Party, Los Bitchos, Cor, Stone, Marathon, Elephant, Gladde Paling, Natte Visstick, High Vis, Wodan Boys & Fiesta Macumba Soundsystem

Deel: