Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voegt Madonna een extra concert in Ziggo Dome toe aan Madonna: The Celebration Tour, op zaterdag 2 december. De kaartverkoop voor dit extra concert is direct van start gegaan.

De wereldwijde tournee van 35 steden gaat zaterdag 15 juli van start in Noord-Amerika in de Rogers Arena in Vancouver, BC met stops in o.a. Detroit, Chicago, New York, Miami en Los Angeles. De tour reist daarna verder naar Europa, waar Madonna in de herfst elf steden aandoet, waaronder Londen, Barcelona, Parijs en Stockholm. The Celebration Tour, geproduceerd door Live Nation, eindigt op zaterdag 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

The Celebration Tour neemt de fans mee op Madonna’s artistieke reis door vier decennia en is een eerbetoon aan de stad New York waar haar muzikale carrière begon. Madonna zegt over de aankomende tour: “I am excited to explore as many songs as possible in hopes to give my fans the show they have been waiting for,”

Special guest Bob the Drag Queen a.k.a. Caldwell Tidicue reist op alle data van de wereldwijde tournee mee en staat garant voor een unieke belevenis.

Deel: