Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rufus Wainwright @ Concertgebouw.

Concerttip dinsdag 10 januari: Rufus Wainwright @ Concertgebouw

Rufus Wainwright behoort tot de grote zangers, songwriters en componisten van zijn generatie. De New York Times roemt hem voor zijn “oprechte originaliteit”. De in New York geboren, maar in Montreal opgegroeide rasmuzikant bracht tot nu toe tien studioalbums, drie Dvd’s, en drie live albums uit, waaronder het met een GRAMMY® genomineerde album ‘Rufus Does Judy at Carnegie Hall’. Hij werkte o.a. samen met artiesten als Elton John, Burt Bacharach, Robert Wilson, David Byrne, Boy George, Joni Mitchell, Pet Shop Boys, Robbie Williams, Jessye Norman, Billy Joel, Paul Simon, Sting, en producer Mark Ronson.

Deel: