Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Parov Stellar @ TivoliVredenburg.

Concerttip dinsdag 13 december: Parov Stellar @ TivoliVredenburg

Parov Stelar begon halverwege de jaren ’90 – onder zijn eigen naam – zijn carrière als DJ in nightclubs. Vervolgens bracht hij een aantal maxi-singles uit onder de naam Plasma. In 2004 bracht hij de EP ‘Kiss Kiss’ uit, gevolg door de LP ‘Rough Cuts’. Zijn, tot op heden, laatste wapenfeit dateert uit 2022 getiteld ‘Moonlight Love Affair’.

Deel: