Carlos Santana, Tower of Power, Aretha Franklin en Rick James zijn slechts enkele van de Soul/R&B-legendes waaraan Ray Greene zijn zijdezachte vocalen heeft geleend. Nu Santana zijn tournee heeft moeten cancellen, komt Ray Greene met zijn vijfkoppige band exclusief voor Nederland naar de Duif: Maxazine presents: Ray Greene! Een nieuwe show in de serie Live in Europe.

Met zijn gloednieuwe album ‘Stay’ mixt hij moeiteloos Soul, R&B en Jazz, waarmee hij nog eens duidelijk maakt waarom deze grootheden met hem wilden werken. Behalve dat hij een uitstekende zanger is, is Ray ook een ervaren trombonist, zoals hij heeft bewezen door naast de Tower of Power blazerssectie te verschijnen op hun laatste twee releases en op Santana’s album ‘Africa Speaks’, uit 2019.

“Ray Greene in Tower of Power as lead vocalist and trombone player extraordinaire was a blessing and a delight. He’s a talent to be reckoned with, and his million-dollar smile and irresistible personality are winning people over worldwide! Ray will always be a member of the ToP Family.”, aldus Emilio Castillo, bandleider van Tower of Power. Carlos Santana is het met hem eens: “Having brother Ray Greene in the band brings us all to the spirit of church and the streets, ever so soulful and heartfelt. We love and cherish him.”, aldus Santana.

Op 22 april komt Ray Greene exclusief naar De Duif in Amsterdam voor een eenmalig optreden in Nederland.

Deel: