W-Festival maakte vandaag de nieuwe namen bekend voor de nieuwe editie van het festival. Terwijl de new wavers, EBM lovers en Goth adepten zich kunnen gaan uitleven in de Batcave stage met oude helden en nieuwe talenten, van Fields of the Nephilim over Project Pitchfork tot Cold Cave, wordt de mainstage er ééntje voor duimen en vingers van af te likken. Een feest voor elke rechtgeschapen 80s liefhebber!

Met op vrijdag de meest feestelijke line-up ooit: Het grandiose ‘Björn Again’ opent het festival om 2 uur s middags met A Flock Of Seagulls en Midge Ure (ex Ultravox), samen goed voor een volledige juke-box meezing-hits zetten het feest verder en dé live afsluiter, VILLAGE PEOPLE, laat je vervolgens helemaal uit de bol gaan!

Op zaterdag staat kwaliteit centraal: Ze openen met Nik Kershaw, in de vooravond is er Nena die W-Festival in 2021 wist te verrassen met een dijk van een concert en als afsluiter The Human League! Wie de vierde en vijfde band wordt zal in februari worden onthuld.

De slotdag wordt er een eentje om nooit te vergeten en dat zal ondermeer te danken zijn aan de opener Bow Wow Wow en een echte ‘afternoon headliner’: Genesis (Classic) featuring Ray Wilson – één van de onvolprezen leadsingers van deze mytische band! Verwacht je aan een lawine van alle classic hits van Genesis! De 3 laatste namen van zondag worden in februari bekend gemaakt!

Deel: