Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Status Quo @ 013.

Concerttip maandag 21 november: Status Quo @ 013

In 1967 debuteerde Status Quo met het psychedelische ‘Pictures of Matchstick Men’. Halverwege de jaren zeventig besloot de band het over een andere boeg te gooien. Wat volgde waren stampende rockhits als ‘Down Down’, ‘Roll Over Lay Down’ en ‘Whatever You Want’. In een halve eeuw tijd is de band uitgegroeid tot een waar icoon in de rockmuziek. Ze drukten hun stempel op de rockmuziek met hun Steady Electric Sound en hebben hiermee vele muzikanten beïnvloed.

Deel: