Hanne van K3 is afgelopen maandag bevallen van haar eerste kindje: Julien. Moeder en baby stellen het uitstekend. Aangezien ze zo intens mogelijk willen genieten van deze bijzondere tijd met hun drietjes, zullen ze geen reacties of foto ’s delen, dus moeten we het met dit bericht doen.

Hanne: “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”.

En ook Julia & Marthe zijn blij voor Hanne. “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby.”, aldus Marthe. Julie vult aan: “Ik kijk er ook zooo naar uit om de baby te zien want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben. We hebben ze geduldig wat tijd gegund om rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!”

Begin september plaatste Hanne nog een foto van haar zwangerschap, voor nu is Hanne vervangen tijdens de shows van K3. Dit gebeurt door meerdere zangeressen. Naar verluidt schijnt zelfs ex-K3 lid Josje interesse te hebben Hanne eenmalig te vervangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__)

Deel: