Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bon Iver @ Ziggo Dome.

Concerttip woensdag 2 november: Bon Iver @ Ziggo Dome

Bon Iver is een vaste waarde in de collectie van muziekliefhebbers sinds zijn debuut ‘For Emma, Forever Ago’ in 2008. Sindsdien is Bon Iver uitgegroeid van folkzanger naar toonaangevende indie-elektronica artiest die ondertussen zijn eigen genre heeft gevormd. In 2016 verscheen het album ’22, A Million’, een album dat veel lof kreeg voor de originele sound en prachtige lyrics. Niet voor niets scoorde het ook twee Grammy-nominaties.

Deel: