Wegens grote belangstelling geeft Arctic Monkeys een extra concert in Ziggo Dome. Het extra concert is, net als het eerder aangekondigde concert, onderdeel van de Europese tour waarbij Inhaler als special guest optreedt. De kaartverkoop voor het extra concert is direct gestart via Ticketmaster.

Het nieuws over de Europese tour eerder deze week volgde kort nadat bekend werd gemaakt dat Arctic Monkeys op 21 oktober een nieuw album “The Car” uitbrengt. De concerten in Europa vinden plaats in april en mei 2023, waarbij het viertal de band Inhaler meeneemt als special guests.

Onlangs bracht Arctic Monkeys twee nummers uit: ‘There’d Better Be A Mirrorball’ en ‘Body Paint’. Beide nummers zijn uitgebracht in de aanloop naar het nieuwe, zevende studioalbum. De laatste keer dat Arctic Monkeys een eigen show gaf in Nederland was in 2011. Afgelopen zomer sloot de band de zaterdag van Lowlands af.

Arctic Monkeys geven op 5 en 6 mei 2023 concerten in de Ziggo Dome, de kaartverkoop voor het extra concert is direct gestart.

Deel: