Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kasabian @ AFAS Live.

Concerttip donderdag 13 oktober: Kasabian @ AFAS Live

De live geschiedenis van Kasabian in Nederland begint in de bovenzaal van Paradiso, op 27 oktober 2004 tijdens de jaarlijkse Noodlanding. Een jaar later stroomde de Melkweg vol met nieuw verworven fans, daarna de grote zaal van Paradiso en er volgden, behalve een uitverkochte clubtour, uitzinnige shows op Pinkpop en Lowlands. In 2012 liet Kasabian in de Heineken Music Hall zien dat ze sinds hun oprichting in 1999, de typische Manchester-sound flink nieuw leven in geblazen hebben, met hun benevelde feestmuziek. De zaal stond volledig op z’n kop, compleet met beukende beats, psychedelische gitaren en de explosieve frontman Tom Meighan die het publiek nog eens extra opzweepte. Dit komen de vrienden uit Leicester vanavond in AFAS Live nog eens dunnetjes over doen.

Deel: