Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Backstreet Boys @ Ziggo Dome.

Concerttip zondag 9 oktober: Backstreet Boys @ Ziggo Dome

Al 29 jaar leveren de Backstreet Boys de beste popmuziek, waardoor ze één van de meest invloedrijke popartiesten zijn. Met vele nummer 1 hits, record brekende tours, talloze prijzen en wereldwijde verkoopcijfers van meer dan 130 miljoen, wordt Backstreet Boys gezien als de bestverkopende boyband in de geschiedenis.

Begin 2019 bracht Backstreet Boys hun voor een GRAMMY genomineerde 10e studioalbum ‘DNA’ uit op RCA Records. Het album kwam binnen op nummer 1 en bevat de Top 10-hit ‘Don’t Go Breaking My Heart’. De veelgeprezen single werd genomineerd voor de ‘Pop Duo / Group Performance’ GRAMMY in 2019 en was hun eerste hit in de Billboard Hot 100 in 10 jaar tijd. Na de release stond de single meteen op nummer 1 in de iTunes Top Songs and Global Charts en haalde de hitlijsten in meer dan 22 landen.

Deel: