Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Graham Gouldman @ Concertgebouw.

Concerttip woensdag 14 september: Graham Gouldman @ Concertgebouw

Een van de beste liedjesschrijvers van de twintigste eeuw komt naar het Concertgebouw in Amsterdam: Graham Gouldman, schrijver van hits als ‘No Milk Today’ (voor Herman’s Hermits), ‘Bus Stop’ (voor The Hollies) en ‘For Your Love’ (voor The Yardbirds). En dat zijn dan alleen nog maar de liedjes die hij schreef voor anderen. Als lid van 10cc scoorde hij wereldhits met tijdloze klassiekers als ‘I’m Not In Love’, ‘The Wall Street Shuffle’ en ‘Dreadlock Holiday’.

Deel: