De 70s zijn hot! Dat blijkt wel uit het feit dat er steeds meer jaren 70 muziek wordt geremixed. Denk bijvoorbeeld aan de Bee Gees, The Jackson 5 en Fleetwood Mac. Houd jij ook zo van de seventies en wil je de vrolijke Flower Power tijd herbeleven met je eigen jaren 70 themafeest? Dan mogen de beste hits natuurlijk niet ontbreken. We zetten een aantal seventies playlists van Spotify voor je op een rijtje die jouw themafeest een groot succes te maken.

Easy 70s

Spotify is natuurlijk dé plek waar je de leukste seventies playlists vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Easy 70s? Hier vind je heerlijke hits uit de oude doos van bijvoorbeeld Elton John, Neil Diamond, Stevie Wonder en John Denver. En zie jij jezelf al uit volle borst meezingen met Piano Man van Billy Joel? De playlist bestaat uit 78 nummers. Je kunt hem in zijn geheel afspelen of je favoriete nummers eruit filteren en draaien.

All out 70s

Met deze gave lijst gaan jij en je mede feestgangers geheid met de voetjes van de vloer bij lekkere discotracks als Staying Alive van de Bee Gees en Oh What a Night van Frankie Valli & The Four Seasons. En er valt natuurlijk nog veel meer leuks te ontdekken, want de lijst is maar liefst 150 nummers lang. Verzoekjes kunnen natuurlijk ook. Haal je jaren 70 disco kleding dus maar alvast uit de kast en kom net als The Nolans in de mood for dancing.

Good Feelings 70s

Kan jouw party wel een opkikkertje gebruiken? Dan is I Was Made For Lovin’ You uit deze lijst een lekkere binnenkomer. Of Life in the Fast Lane van The Eagles. Maar ook de andere 48 nummers uit deze tracklist brengen je meteen in de juiste stemming. Je komt veel klassiekers tegen die je sowieso kent en waarschijnlijk zelfs mee kunt zingen. Kortom: een heerlijke lijst die je gasten vast en zeker een schorre stem bezorgen.

Soft 70s

Heeft je feestje de kleine uurtjes bereikt en hebben jij en je partygangers jullie voeten eraf gedanst? Dan is het misschien tijd om het even wat rustiger aan te doen met de Soft 70s playlist. In deze lijst staan rustige nummers om mee te chillen, zoals Ain’t no Sunshine van Bill Withers en A Horse with No Name van America. En zijn er stelletjes in de feestgroep? Dan kunnen die even lekker zwijmelen met het alom bekende Hopelessly Devoted To You.

Spotify proefabonnement

Leuk aan Spotify is dat er een proefversie van 1 maand is. Je kunt dus speciaal voor je jaren 70 feest een proefabonnement afsluiten en zo gratis naar al je favoriete hits luisteren. En bevalt het je wel? Verleng dan gewoon je abonnement, zodat je ook na afloop van de gratis proefperiode lekker blijft luisteren. Behalve jaren 70 muziek, vind je in de enorme database van Spotify ook muziek van alle tijden.

Met deze leuke playlists maak jij van jouw 70s themafeest een groot succes. Heb je nog meer inspiratie nodig voor je themafeest? Bekijk dan eens de leukste jaren 70 kleding voor dames en heren. Maak er een spetterend feest van!

 

 

 

Deel: