Als je de kinderen bezig wilt houden, kun je in de tuin een muziekconcert geven. Het kan echter moeilijk zijn om dit uit te voeren. Je zult over veel dingen moeten nadenken. Je moet nadenken over hoe je wat decoratie aan je tuin kunt toevoegen en wat je gaat doen om het evenement in je buurt te introduceren. Het belangrijkste is dat je nadenkt over de opstelling van de stoelen. Als je een succesvol tuinconcert voor kinderen wilt hebben, moet je ervoor zorgen dat iedereen een plek heeft om te zitten. Als het evenement gratis is en open staat voor iedereen die het wil bijwonen, mogen deelnemers hun eigen stoelen en dekens meenemen. Als er echter entreegeld wordt betaald, is het een goed idee om extra zitplaatsen te huren, zoals tuinbanken, om ervoor te zorgen dat iedereen een zitplaats heeft. Misschien wil je vloerkleden gebruiken in plaats van extra stoelen als er niet genoeg ruimte is voor meer stoelen. Zelfs op betonnen vloeren is het comfort van tapijten beter.

Decoratie

Verfraai je tuin door verlichting en schuttingen toe te voegen. Je kunt een TL-lamp en hekwerken online kopen. Daarnaast kun je decoraties maken van gerecyclede materialen. Een tuinconcert is een geweldige manier om je kinderen bij het milieu te betrekken. Door gerecyclede materialen te gebruiken, kun je decoraties maken die zowel leuk als leerzaam zijn. Het gebruik van gerecyclede materialen is een geweldige manier om je kinderen te leren over duurzaamheid. Je kunt deze gelegenheid ook gebruiken om ze te leren over recycling, wat belangrijk is om geld te besparen! Zolang de materialen veilig en vrij van verontreinigingen zijn, moeten alle items die kunnen worden hergebruikt worden overwogen. Blikjes, flessen, plastic boodschappentassen en zelfs kranten kunnen bijvoorbeeld uitstekende decoraties zijn als ze wit worden geverfd of aan bomen of struiken in de tuin worden gehangen.

Wachtkamer en loten

 

Je kunt een wachtkamer voorbereiden. In deze kamer kunnen kinderen met het speelgoed spelen en snacks eten die je voor ze hebt klaargezet voordat de show begint. Ze zullen het geweldig vinden, en hierdoor zullen ze zich niet vervelen terwijl ze wachten tot het concert begint. Daarnaast kun je loten voorbereiden. Geef elk kind vijf kaartjes om aan het einde van het concert als betaalmiddel voor prijzen te gebruiken. Zorg ervoor dat elk kind iets krijgt, zodat niemand verdrietig naar huis gaat.

Deel: