Russ, de multi-platina verkopende hiphop artiest, producer en entrepreneur, heeft een bewogen jaar achter de rug. Van het lanceren van zijn eigen label Diemon Records en het tekenen van zijn eerste artiest, LaRussell, tot optredens in de legendarische Hollywood Bowl, Radio City Music Hall en het uitverkopen van zijn wereldtournee – er is geen houden aan voor dit grote talent. Samen met Ed Sheeran brengt hij zijn nieuwe track ‘Are You Entertained?’ uit.

De track laat de moeiteloze rap-flow van Russ en de aanstekelijke vocals van Ed Sheeran horen en wordt vrijdag opgevolgd met een bijzondere videoclip waar ze beiden in te zien zijn. In de clip cruisen Russ en Sheeran door de stad en leven ze zich uit in een bruisende nachtclub met hun gang – met prominente gezichten uit de Britse music scene, zoals Big Narstie, Chunkz en Jammer. Het is een mooi eerbetoon aan de jong overleden ondernemer Jamal Edwards MBE, wiens oorspronkelijke visie voor de visuals van ‘Are You Entertained?’ op authentieke manier is uitgevoerd door zijn team.

Russ, die in eerste instantie doorbrak in hiphop mainstream met zijn debuutalbum ‘There’s Really A Wolf’ in 2017, dropte onlangs de remix voor zijn single ‘Handsomer’ (direct op #1 i-Tunes, #6 op US Spotify chart, met inmiddels meer dan een miljoen streams).

Deel: