De koninginnen van de K-pop, LOONA, hebben het Europese deel van hun 2022 LOONA 1st World Tour aan: [LOONATHEWORLD] aangekondigd. Na 14 uitverkochte shows in Amerika, is de supergroep klaar om vijf steden in Europa aan te pakken, met shows in Warschau, Amsterdam, Frankfurt, Parijs en Londen. Het Europese deel van de tour begint op 6 september in Warschau en gaat door tot 16 september in Londen.

Met [LOONATHEWORLD] ziet de groep voor het eerst hun fans Europa; een langverwacht moment voor fans van de groep. Het is geen verrassing dat de tour zelf werd georganiseerd op verzoek van veel fans van de groep om naar Europa te komen, een bewijs van hun groeiende populariteit.

De groep staat als de belichaming van mysterie en allure in hun conceptverhaallijn, gekruid met de charmes van de verschillende leden die samenkomen voor de perfecte combinatie van wat K-pop uniek maakt. Zelfs binnen het domein van K-pop staan ​​de meisjes hoog aangeschreven met hun kenmerkende persoonlijkheden en charmes – een twaalftal hoofdpersonages, één voor elke maand van het jaar.

De tour volgt op een succesvolle eerste helft van het jaar voor LOONA die met hun 2022 이달의 소녀 CONCERT [LOONAVERSE : FROM] Tour in februari naar Seoul terugkeerden naar het grote podium voor publiek. Met het verbreken van hun eigen verkooprecords in de eerste week met hun onlangs uitgebrachte ‘Summer Special Mini Album [Flip That]’ en het domineren met nummer 1 in de iTunes Top Albums-hitlijstenover de hele wereld, zijn de meisjes klaar om hun betoverende optredens naar Europa te brengen.

Vanaf hun debuut met het onthullen van 12 leden over een periode van twee jaar, van 2016 tot en met 2018, met hun hit ‘Hi High’ in augustus 2018, heeft LOONA het mysterieuze en door kennis gedreven concept van hun groep omarmd om naam te maken die de kern van K-pop vertegenwoordigt: uitvoering, productie en verslavende melodieën.

De twaalf leden van LOONA, zijnde HeeJin, HyunJin, HaSeul, ViVi, YeoJin, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won en Olivia Hye, creëren een mix van charme, talent en persoonlijkheid die samen een reeks van aanstekelijke popnummers, zoals het eerder genoemde ‘Hi High’ en ‘Butterfly’, naar de top van de hitlijsten zingen. Hun 2020-releases ‘So What’ en ‘Why Not’ hebben hun positie op de internationale hitlijsten gezet. Hun nieuwste videoclip, ‘Flip That’, is tot nu toe al meer dan 35 miljoen keer bekeken. Het titelnummer van hun gelijknamige mini-album domineerde ook de album-hitlijsten al op verschillende plekken over de hele wereld.

Nu komen de meisjes van LOONA naar Europe, en op 8 september 2022 doen de meiden Amsterdam aan voor een show in AFAS Live.

Deel: