Groot nieuws, want een van de belangrijkste singer-songwriters van de laatste 50 jaar komt naar Nederland en België met een nieuw album, ‘Driven’. Op het album werkt de Ierse Engelsman samen met onder anderen Mick Hucknall (Simply Red) en KT Tunstall. Het is de opvolger van het titelloze album van Gilbert O ‘Sullivan uit 2018.

Gilbert O’Sullivan zit inmiddels 55 jaar in het vak en is vooral bekend van de hits ‘Alone again (Naturally)’, ‘Claire’, ‘Matrimony’, ‘Underneath the blanket go’ en natuurlijk ‘Nothing rhymed’. Met 12 top 40 hits (waarvan er vijf de top 10 behaalden) en 20 albums is de muziek van O ‘Sullivan belangrijk voor muzikale geschiedenis in het singer-songwriter genre. ‘Nothing Rhymed’, dat Gilbert schreef na het zien van een documantaire over de Nigeriaanse burgeroorlog, werd gecoverd door grote namen als Morrissey, Yvonne Elliman en Tom Jones.

Dit jaar tourt hij onder meer in de VS, Japan, Noorwegen en komt ook weer naar Nederland en Belgie waar hij zoveel successen kende. Gilbert O’Sullivan komt voor 3 concerten naar Eindhoven, Oostende en Amsterdam. Met zijn solovoorstelling ‘Just Gilbert’ zal hij zowel oude hits als nieuwe nummers van ‘Driven’ in een intieme setting brengen. Op 17 oktober komt Gilbert naar de het Muziekgebouw Eindhoven, op 19 oktober naar de Kursaal in Oostende en op 8 december sluit hij zijn tournee van het Europese vasteland af in Carre in Amsterdam.

Als mediapartner van de Nederlandse en Vlaamse datums van Gilbert O’Sullivan mag Maxazine van tourorganisator Live in Europe enkele kaarten weggeven voor zijn concerten. Ook hebben we van Gilbert’s label BMG een stapeltje cds gekregen van ‘Driven’, om weg te geven in de Great Gilbert Giveaway. Maar jij kan niets winnen, je kan alleen weggeven! Het is niet voor niets de Great Gilbert Giveaway! Like Maxazine op Facebook en laat je in de reacties onder het bericht op Facebook weten voor welk concert van Gilbert je kaarten zou willen weggeven en aan wie! En met een beetje geluk neemt die persoon jou dan weer mee! Of je geeft alleen maar aan aan wie je de cd ‘Driven’ zou willen weggeven, dat kan natuurlijk ook. En als diegene die jij iets wil geven nu ook meedoet, kan hij of zij wellicht kaarten of de cd aan jou geven! Uit de deelnemers trekken we blind enkele winnaars, waarbij we afwisselend kaarten en cd’s weggeven.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: