Zegt het voort, zegt het voort: Zojuist is bekend geworden dat het concert dat Pearl Jam vanavond, zondag 24 juli, zou geven in Ziggo Dome, helaas afgelast. Zanger Eddie Vedder is onder medische behandeling voor schade aan zijn keel als gevolg van de effecten van de openluchtshow in Parijs afgelopen zondag. Ondanks alle inspanningen van iedereen heeft hij helaas nog steeds geen stem en is zodoende niet in staat om op te treden. Er komt geen vervangende datum en kaartkopers krijgen automatisch hun geld terug gestort. Vooralsnog gaat het tweede concert, dat morgenavond gepland staat in Ziggo Dome, wel gewoon door, maar ook dat is nog niet 100% zeker. Houd Maxazine dus continue in de gaten voor het laatste nieuws!

Pearl Jam vierde een klein jaar geleden nog het 30-jarig jubileum van ‘Ten’ en het 25-jarig jubileum van ‘No Code’. Ter viering van het jubileum brachten Epic Records en Legacy Recordings, de catalogue divisie van Sony Music Entertainment, in augustus opnieuw gemixte, geavanceerde digitale versies uit van ‘Ten’ en ‘No Code’. Pearl Jam vierde het jubileum van de baanbrekende albums ‘Ten’ en ‘No Code’, uitgebracht op dezelfde dag, met 5 jaar ertussen.

Fans van die albums zullen nog even moeten wachten op het live optreden van de band van Eddie Vedder.

Deel: