Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pink Project @ het Paard.

Concerttip zondag 3 juli: Pink Project @ het Paard

Al ruim een kwart eeuw zetten de heren van Pink Project het muzikale nalatenschap van de wereldberoemde band Pink Floyd vlekkeloos neer. Door kenners en critici wordt de Haagse groep gezien als een van ’s werelds beste tribute bands. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot ‘The Dark Side of The Moon’ en ‘Wish You Were Here’: niets is de heren te gek. Compleet met quadrafonische sound en een spectaculaire lichtshow is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. In 2019 stond Pink Project in Rotterdam Ahoy met de tour die in het teken stond van diverse jubilea: 40 jaar ‘The Wall’, 25 jaar ‘The Division Bell’ en het 25-jarig bestaan van de band.

Deel: