Eros Ramazzotti. De klinkende naam van één van de grootste artiesten die Italië ooit heeft voortgebracht. Gedurende zijn 35-jarige carrière weet de Italiaanse zanger zijn publiek steevast te boeien, met nummers als ‘Se Bastasse Una Canzone’, ‘Cosas De La Vida’ en ‘La Cosa Mas Bella’.

Vanaf september begint de 58-jarige zanger aan een bijzondere tour, bestaande uit tien shows, waarmee hij langs vijf iconische locaties gaat. Zo start hij op 15 september in La Maestranza Arena in Sevilla, staat hij in de wonderschone (en door UNESCO beschermde) vallei van de tempels in Agrigento, Italië én speelt hij ook in het eeuwenoude Romeinse Caesarea amphitheater in Israël. Ook doet hij een nog geheime locatie in Athene aan en speelt hij in zijn thuisland Italië in de Arena di Verona. Stuk voor stuk oogverblindende locaties, waar de gelauwerde zanger ook nog eens terugkeert met nieuwe muziek.

Ramazzotti schaafde de afgelopen twee jaar zorgvuldig aan het materiaal, waarmee hij zijn fans tijdens deze muzikale reis dit najaar gaat verrassen. Een dag na het eerste optreden, op 16 september, komt die muziek samen op een nieuw te verschijnen album.

Deel: