Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: New Cool Collective in Patronaat.

Concerttip donderdag 9 juni: New Cool Collective in Patronaat

New Cool Collective is een achtkoppig muziekensemble uit Nederland dat jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo combineert tot unieke, sfeervolle muziek. Gedurende hun 27-jarig bestaan hebben zij de hele wereld rond getourd en op festivals als Sziget, Lowlands, Noorderslag, North Sea Jazz en London Jazz Festival gespeeld. Daarnaast hebben ze veel toonaangevende prijzen gewonnen; van meerdere Edisons tot een Gouden Kalf voor hun filmmuziek.

Deel: