De nieuwe single van Theosloving BarChrestus is uit. Met ‘Why God Came To Earth (To Defeat the World & the Air)’ komt de uit Johannesburg afkomstige artiest heeft een manier gevonden om zijn Christelijke nummers aan de man te brengen op een compleet andere manier dan gospel of Christian Rock. De spoken word stijl van Theosloving BarChrestus is wederom gecombineerd met zijn aparte stijl van jazzy hiphop, die zijn boodschap versterkt..

De Zuid-Afrikaan geeft met zijn nummer de boodschap die hij wil overbrengen, met thema’s uit het hier en nu. Hij is een christelijke artiest die muziek maakt voor deze generatie, de generatie van de 21e eeuw. Voor millennials en zelfs voor oudere generaties, omdat het prettig in het gehoor ligt. Zelf noemt hij de stijl Harmony, Melody & Poëzie: Poetic Gospel. Waar teksten worden gecombineerd met harmonische beats waar de harmonie en melodie boven het ritme worden verheven.

Theosloving BarChrestus maak muziek om zijn waarheid over de wereld te vertellen en om je vragen over God en dingen die Hem aangaan te beantwoorden. Tevens is het zijn manier om God op aarde te verheerlijken. ‘Why God Came To Earth (To Defeat the World & the Air)’ is daarbij een prettig in het gevoor liggens nummer dat niet misstaat in de huidige generatie muziek.

Deel: