In november 2021 kondige Justin Bieber het Europese deel van zijn ‘Justice World Tour’ aan. De shows op vrijdag 13 januari en zaterdag 14 januari 2023 in Ziggo Dome, Amsterdam verkochten binnen no-time uit, maar goed nieuws voor alle fans die al maanden op zoek zijn naar tickets voor de shows in Amsterdam. De Canadese superster voegt een extra show toe in Ziggo Dome.

De shows in Amsterdam zijn onderdeel van zijn wereldtour die bestaat uit meer dan 125 shows in vijf continenten en plaatsvindt tussen mei 2022 en maart 2023. De ‘Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s laatste hitalbum ‘Justice’, dat in maart 2021 debuteerde als het meest gestreamde album in 117 landen. ‘Justice’ heeft wereldwijd bijna negen miljard streams verzameld, dankzij de enorme internationale hits ‘Anyone’, ‘Lonely’ en ‘Holy’ waarvan de teller al op twee miljard streams stond voordat het album uitkwam. Het Kid LAROI-duet ‘Stay’, dat werd uitgebracht in juli 2021, haalde het record voor het nummer dat het snelste één miljard streams op Spotify bereikte.

“We’ve been working hard to create the best show we’ve ever done, and we can’t wait to share it with fans around the world. I’ll see you soon.” – Justin Bieber.

In een ongekende carrière die begon toen hij 13 jaar oud was, heeft Bieber zes studioalbums uitgebracht en 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, twee BRIT Awards en 18 American Music Awards op zijn naam staan. Hij heeft meer dan 80 miljoen albums verkocht en brak vorig jaar het record van Elvis Presley als de jongste soloartiest met acht albums die nummer #1 bereikte in de hitlijsten. In augustus brak hij het record voor het aantal maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen luisteraars per maand. Hij is wereldwijd de nummer #1 artiest op zowel YouTube als Spotify, waarmee hij zijn plaats als een van de grootste popsterren van de 21e eeuw bevestigt.

Op 20 & 21 maart 2023 staat Justin Bieber ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Voor de show op 21 maart is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. De Canadese superster voegt een extra show toe in Ziggo Dome op woensdag 11 januari 2023.

Deel: